dinsdag 13 september 2011

KRRRRRR.

Hallo kleine genieter,

Wat ben je toch voort een lekker ding. Als je in de ochtend boven jouw bedje hangt, word je meteen begroet met een brede lach. En aangezien je weer wat aan het rommelen bent met je voeding is dit wel zo prettig dat je begroet word met een lach. Zo heb je in de afgelopen weken toch weer een enkele keer om 03.00 een fles gehad. En het is ook voorgekomen dat je ipv 07.00 al om 05.00 de boel wakker maakt. Maar de laatste nachten slaap je gewoon weer lekker.

Je kan echt genieten van het knuffelen. Als wij met onze wang tegen jouw wangetje wrijven of neusje neusje doen kan je spinnen als een poesje. Krrrrr krrrr gaat het dan. Je kan zo kraaien van plezier en brabbelen, zo dat wij er helemaal vrolijk van worden. En je spartelt dan met je hele lijfje. Als je op je speelkleedje ligt of als wij tegen je praten. Kortom, je gaat op dit moment lachend door het leven. Dus jij geniet, en wij zeer zekers ook.

Je bent helemaal fan van je eigen handjes. Dit was je al een tijdje. Maar nu weet je ook dat je met die "dingen" wat vast kan pakken. Heerlijk om te zien, die ontwikkelingen. Maar wat helemaal mooi is om te zien, is dat jij echt pret kan hebben. Je kan nu ook echt lachen, lekker schateren.. Je kunt nu ook wat "spelletjes" met je doen, een beetje gek met je doen. En jij vind al die aandacht wel prettig. Ook tegen je grote broer brabbel en lach je volop.

Maar ooh zo vrolijk ga jij door je dagen heen, maar ooh zo vreselijk tekeer gaan kun je ook. Je bent door de weeks als mama werkt bij opa en oma L. En dat gaat heel goed. Je bent zelfs 2 ochtenden alleen met opa, en opa is niet zo'n babyman. Maar stiekem geniet hij er toch van, denk ik. Maar zo goed als je daar kon lachen als mama aan het werk is, zo goed kon je blijven krijssen toen je daar met je broer de zaterdagavond en nacht door zou brengen. Toen belden opa en oma rond 21.30 op dat het geen houden meer was. Dus hebben we jou maar opgehaald en je broer bleef daar. Je bent zowiezo tot nu toe niet de makkelijkste "meeneem baby" geweest. Als je de hele dag in je kinderwagen rond gereden word, bijv. een dagje pretpark, is er niks aan de hand. Maar die keren dat we op bezoek gingen, liet jij na een tijd wel merken dat je gewoon naar je eigen plekkie wilden. Dus zijn wij natuurlijk wel blij dat je het bij opa en oma goed doet. Maar daar heb je ook je eigen ding en structuur. Je bent laatst ook een dag bij ome Mike en tante Loes geweest. Daar heb je het ook goed gedaan. Want wij zaten in Harderwijk, het Dolfinarium, ver weg. En ik weet, als jij het er niet mee eens bent, dat je het op een krijssen zet. Je kunt dan zo boos worden dat je gewoon je adem blokkeert. Gewoon driftig dus. En dan zijn we niet zo heel vlug terug. Arme Mike en Loes. Maar gelukkig, je hebt daar ook je lach laten zien.

Je begint nu je eigen om te draaien, als je op je buik ligt. Dit deed je een hele tijd terug al, maar toen heb je het even niet meer gedaan. Wat je ook geweldig vind is om je eigen af te zetten met je voetjes als je op je rug ligt. Dan wip je omhoog. En dat is natuurlijk dikke pret, maar ik moet wel opletten dat je niet van de commode afstuitert. Dat stuiteren doe je ook altijd als je dikke pret hebt. En dit heb je best vaak. Als je op de commode ligt met je buikje bloot en ik kietel je of of ik blaas op je buik, geweldig vind je dit. Je kunt met jou samen echt lachen. En dat lachen van jou, doet een mama erg goed.

Je was op 5 Sept. 62 cm. lang en 6460 gr. zwaar. Je groeicurve komt iets vlakker te liggen. Het ging ook zo hard. Zoals ze op het CB bureau zeiden: "Je hebt nu je lijn gevonden."

Dikke kus, je pa en je ma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten